X

ZONNEPANELEN

automat

Men zou denken dat in Vlaanderen zonnepanelen niet meer opbrengen, niets is minder waar:

In het huidige economische klimaat bieden zonnepanelen meer dan ooit een heel mooie opbrengst. Voor het plaatsen van zonnepanelen zijn er sinds kort geen premies en subsidies meer beschikbaar, toch blijft het een duurzame investering die zichzelf snel terugverdient.

Ik sta voor persoonlijk advies, professionele planning van de installatie, en een gegarandeerde kwaliteit en rendement.

Daarom werk ik uitsluitend met pionier Solar World, het bewezen Duitse kwaliteitsmerk met 40 jaar zonnestroomervaring. Ook in Vlaanderen met toch erg weinig zonnedagen geven deze zonnepanelen een heel mooi duurzaam rendement. Aan de hand van hun uitgebreid productenpalet bied ik systeemoplossingen voor alle toepassingen. Dankzij de lineaire vermogensgarantie van meer dan 25 jaar voor de zonnepanelen van de serie Sunmodule Plus, de lineaire vermogensgarantie van 30 jaar voor het glas-glas-paneel Sunmodule Protect, de productgarantie van 10 jaar en mijn persoonlijke service bent u zeker van uw investering.

Zoekt u een correcte partner voor de installatie van zonnepanelen in Vlaanderen, de vestiging van onze elektriciteitsfirma is in Waregem, centraal gelegen voor een snelle service in heel Vlaanderen.

Contact

Bel of mail me gerust voor een vrijblijvende offerte.

Algemene Elektriciteitswerken Jasper
+32 (0) 477 47 41 54
Schaagstraat 29
8570 Anzegem
info@elektriciteit-jasper.be