nieuwbouw & renovatie

EEN GOEDE BASIS MAKEN IS ONS VAK

Jasper Van Assche - nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouw

Als elektricien in Waregem en omstreken leverde ik de afgelopen jaren reeds verschillende nieuwbouwprojecten op. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie komen op het gebied van elektriciteit de veiligheid en het comfort op de eerste plaats.

Hoe gaan wij dan te werk? In navolging op een grondige studie waarbij uw noden en wensen maximaal zijn opgenomen wordt een gedetailleerde offerte opgemaakt. Na uw goedkeuring en het uittekenen van de plannen wordt een datum vastgelegd voor de ruwbouw-werken. Tijdens deze werken worden alle nodige sleuven en gaten uitgeslepen en gekapt. Ook de leidingen en hechtpunten voor stopcontacten en schakelaars worden zorgvuldig geplaatst.

Na de pleisterwerken worden tijdens de tweede fase de zekeringen, stopcontacten, schakelaars & lichtpunten geplaatst. Zodra alles aangesloten is wordt de gehele installatie uiteraard zorgvuldig uitgetest en nagemeten.

Renovatie

Om aan de ‘moderne behoeften’ te voldoen en om uiteraard de energie-efficiëntie te verhogen is renoveren voor zowel particulieren als bedrijven een goede zaak. Een renovatie is dan ook de gelegenheid bij uitstek om alle elektriciteitsleidingen grondig te controleren op veiligheid en actuele conformiteit. Bij een incident is dit één van de eerste zaken waarop gecontroleerd wordt.

Na een grondige studie maken we samen een renovatieplan om uw elektriciteit volgens de wettelijke reglementeringen in orde te brengen.

NEEM GERUST CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Algemene Elektriciteitswerken
Jasper Van Assche
Spinnerijstraat 2/21
8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem)