INBRAAKBEVEILIGING

Jasper Van Assche - inbraakbeveiliging

Elektrische inbraakbeveiliging steunt op twee peilers: de camerabewaking en alarminstallatie.

Camerabewaking voor uw woning of bedrijf

Een degelijke beveiliging van uw woning of huis is jammer genoeg op heden geen overbodige luxe meer. Er bestaan diverse mogelijkheden qua uitvoering en technologie, zo kunnen uw camera’s in opvallende of discrete uitvoering geplaatst worden, waar u in het eerste geval een afschrik-effect veroorzaakt. Bij de tweede optie worden de camera’s vakkundig weggewerkt in de omgeving. De plaatsing van zowel enkelvoudige als volledige cameranetwerken, zwart-wit, kleur en nachtzicht met warmtedetectie zijn enkele van de mogelijkheden die kunnen gerealiseerd worden. De camera’s kunnen via een recorder ter plaatse of via het internet bediend worden.

Alarminstallatie

Al de alarminstallaties worden volgens de wettelijke verplichte regels geplaatst, de installatie zelf bestaat uit verschillende onderdelen, telkens configureerbaar volgens uw wens.

Samen met u wordt bepaald waar de ideale plaats voor de alarmcentrale, het zenuwpunt van waaruit alle informatie verwerkt wordt, zich zal bevinden. De detectie gebeurt door een breed gamma aan detectoren, waarvan voor inbraakbeveiliging de volumetrische detectoren (contactmagneten) en omtrekdetectoren (beweging en temperatuurschommeling) de belangrijkste zijn. De woning of het bedrijf wordt in verschillende zone’s opgedeeld zodat u via de verschillende bedieningspunten (klavier) altijd op de hoogte bent over de staat van de zone’s. De buitensirene dient uitgerust te zijn van een optisch signaal, bijvoorbeeld een knipperlicht. Zo is het voor iedereen, de hulpdiensten inclusief, duidelijk waar er zich een incident voordoet.
Volgens uw wens worden u diverse mogelijkheden aangeboden om u te abonneren op een meldkamer met eventueel beveiligingsfirma.

Deze werken worden niet door mijzelf uitgevoerd, maar door een gespecialiseerde firma in inbraakbeveiliging. Contacteer me voor een vrijblijvende inspectie van uw woning, bedrijf en/of reeds bestaande installaties.

NEEM GERUST CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Algemene Elektriciteitswerken
Jasper Van Assche
Spinnerijstraat 2/21
8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem)