WIE IS JASPER VAN ASSCHE?

Jasper Van Assche - bedrijf

Hallo, ik ben Jasper Van Assche, gespecialiseerde elektricien in Waregem en omstreken. Dankzij een jarenlange ervaring bied ik een naadloze uitvoering van uw elektriciteitswerken tegen een scherpe prijs, en telkens volgens de normen beschreven in het AREI (Algemeen Reglement van de Elektrische installatie).

Mijn prioriteiten zijn het naleven van onze afspraken, een goede communicatie, eerlijke begeleiding, realisaties met kwaliteitsvolle materialen en aandachtige nazorg.

Vanuit onze vestiging ben ik in hoofdzaak gespecialiseerd elektricien in Waregem maar dankzij deze goed gelegen locatie voer elektriciteitswerken uit in heel Vlaanderen.

Ook de doe-het-zelver is bij mij aan het juiste adres: samen werken we naar een installatie die volgens de regels van het vak uitgevoerd werd en waarbij de keuring onder begeleiding vlot verloopt. De verdeling van de werken is geheel volgens uw wil en kunde te bepalen.

Contacteer me voor een gratis inspectie van uw project of bestaande installatie, ik kom vrijblijvend ter plaatse voor alle elektriciteitswerken in West-Vlaanderen, en ook voor alle elektriciteitswerken in Oost-Vlaanderen.

U kan altijd op mij rekenen voor snelle respons op uw vraag.

Een greep uit mijn aanbod:

NEEM GERUST CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Algemene Elektriciteitswerken
Jasper Van Assche
Spinnerijstraat 2/21
8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem)